cs2d hilesi bilen varsa sölesin
+7
ahmetnazli15
TR^Counter-ME
OfficialPlayer
[M0TuUS]DracoTR[Türkiye]
killer28
mustafa
TÜRKllDOGAClladmin
11 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: cs2d hilesi bilen varsa sölesin
funZhack yaz indir istediğin siteden
MuzraF- Mesaj Sayısı : 1
haha
bu adreste 1.1.4 ün hacki var bidaha böyle sitelerde takilmayin ne kadar dandik bi forum burası
http://cs2dforum.fo.funpic.org
selametle ....
http://cs2dforum.fo.funpic.org
selametle ....
gfx_25- Mesaj Sayısı : 1
bende var ama yenisi olan 1.4 ün çıkmadı ama 1.3 var bende hacker ım benım msn ekleyın sizede vereyim oradan msn den atılıyor kezman53_53@hotmail.com ekleyin size atayim sizde hacker olun hızlıyım görünmezim hep nişanım adamın kafasında )
hamza_5353- Mesaj Sayısı : 1
Olmuyor Denedim Yardım Edin Hadberk@hotmail.com
Berk[TR]45- Mesaj Sayısı : 1
cs2d hilesi atıcam. bi teşekkür edersiniz inşallah :D
http://uploaded.to/?id=g4f78x . buyrun size cs2d hack. sadece 0112 de çalışıyor.
KURMAK ÇOK KOLAY
oyunda hackleri çalıştırmanız için olan kodlar. hacki çalıştırmak isteyenler okusun dosyasında var. Bu winrar dosyasının içindekileri, cs2d nin yüklü olduğu klasörün içine atin.Oyuna fullscrenn dosyasından girin. oyundayken hacki çalıştırmak için gereken kodlar, size verdiğim winrariniçinde var. Hadi iyi eğlenceler
KURMAK ÇOK KOLAY
oyunda hackleri çalıştırmanız için olan kodlar. hacki çalıştırmak isteyenler okusun dosyasında var. Bu winrar dosyasının içindekileri, cs2d nin yüklü olduğu klasörün içine atin.Oyuna fullscrenn dosyasından girin. oyundayken hacki çalıştırmak için gereken kodlar, size verdiğim winrariniçinde var. Hadi iyi eğlenceler
ahmetnazli15- Mesaj Sayısı : 1
Msnyi Verin Göndereyim Hacki.
Arkadaşlar Benim Arkadas Msnden Attı Bana Hacki.Ondan Ben Size Link Veremicem.Msnyi Verin Bana Arkadaşlar Ben Atıcam
Admin>>> Modaratörlüğü Hakettim
Admin>>> Modaratörlüğü Hakettim
TR^Counter-ME- Mesaj Sayısı : 3
bir ara cs2dmacks vardı ama artık site açılmıyor. cs2dmacks.de.vu
OfficialPlayer- Mesaj Sayısı : 2
cs
Arkadaşlar cs 2d nin hilesi yok çıkarabilirler ama aradım taradım bulamadım hem bu hile nasıl olcakki?
[M0TuUS]DracoTR[Türkiye]- Mesaj Sayısı : 1
killer yok atılmıyo ama t-search diye bir programdan bakıyolarmıs ama ingilizce ben indirdim cok karısık
Cs2d Hile
Boşverin arkadaşlar herkesde hile yok hilelide zevkli olmaz ztn.Bir de girdiğniiz serverlarda hile kullanırsanız direk atılırsınız...
bencede bizde öğrenek
mustafa- Mesaj Sayısı : 1
cs2d hilesi bilen varsa sölesin
arkadaslar bilmem ama herkez arıyo cs2d şifreleri eğer vcarsa söleyin bilmeyenlerde öğrensin
1 sayfadaki 1 sayfası